top of page

Group

Public·45 members
Ion Zidarescu
Ion Zidarescu

Mostovi Okruga Madison Knjiga Pdf Download


Mostovi okruga Madison: knjiga koja je osvojila svijet
Mostovi okruga Madison je roman američkog pisca Roberta Jamesa Wallera, objavljen 1992. godine. Knjiga je postala svjetski bestseler i prodana je u više od 50 milijuna primjeraka. Knjiga je također poslužila kao inspiracija za istoimeni film iz 1995. godine, u kojem glume Clint Eastwood i Meryl Streep, te za mjuzikl iz 2014. godine.


Knjiga prati ljubavnu priču između Francesce Johnson, usamljene talijanske kućanice koja živi u ruralnoj Iowi, i Roberta Kincaida, fotografa koji dolazi u okrug Madison kako bi snimio mostove za časopis National Geographic. Njih dvoje se slučajno susreću i započinju strastvenu aferu koja traje četiri dana, dok su Francescin muž i djeca na sajmu u Illinoisu. Nakon što se Robert vrati na svoje putovanje, on i Francesca ostaju u kontaktu pismima, ali nikada se više ne vide. Knjiga završava otkrićem njihove ljubavne priče od strane Francescine djece nakon njezine smrti.


Download: https://tweeat.com/2w3vlh


Knjiga je dobila brojne pohvale i kritike od čitatelja i kritičara. Neki su je smatrali dirljivom i romantičnom, dok su drugi kritizirali njezin stil pisanja, sentimentalnost i moralnost. Knjiga je također pokrenula raspravu o braku, vjernosti i ljubavi u suvremenom društvu.


Ako ste zainteresirani za čitanje ove knjige, možete je pronaći u različitim formatima, uključujući PDF. Na internetu postoje mnogi izvori koji nude besplatno ili povoljno preuzimanje ove knjige u PDF formatu. Međutim, trebate biti oprezni i provjeriti legalnost i kvalitetu tih izvora prije nego što preuzmete knjigu. Također, trebate poštovati autorska prava pisca i izdavača te ne distribuirati ili kopirati knjigu bez njihovog dopuštenja.


Ako želite saznati više o knjizi Mostovi okruga Madison, možete posjetiti sljedeće web stranice: • [Dokumen.tips]: Ova web stranica nudi PDF verziju knjige na hrvatskom jeziku, koju možete pregledati ili preuzeti. • [Knjige Online]: Ova web stranica nudi recenziju knjige na srpskom jeziku, kao i link za kupovinu knjige. • [Znanje]: Ova web stranica nudi opis i cijenu knjige na hrvatskom jeziku, kao i mogućnost narudžbe knjige.
Nadamo se da ste uživali u ovom članku i da ste pronašli korisne informacije o knjizi Mostovi okruga Madison. Sretno čitanje!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Adhvika Gour
  Adhvika Gour
 • Kerry Vekhov
  Kerry Vekhov
 • Philly SEO Pro
  Philly SEO Pro
 • smride company
  smride company
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page